Smidja söker elkonstruktör inom elkraft

Smidja grundades 2008 och har sitt säte i Västerås. Sedan starten har vi dubblerat vår omsättning varje år och är i dagsläget ca 20 anställda. Vi arbetar främst inom elkraft samt infrastruktur och utför uppdrag åt flertalet aktörer i Sverige, exempelvis: ABB, EIAB och Siemens. Vi arbetar även inom andra områden så som automation, systemutveckling samt dokumentation.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning samt minst 4 års bakgrund som konstruktör av högspänningsanläggningar. Du har tidigare även arbetat med att ta fram offertunderlag och är väl bekant med rådande dokumentationsstandards. Vi ser gärna att du har erfarenhet att leda andra människor och kan fungera som mentor för mindre erfarna konstruktörer. Som person är du drivande, kundinriktad och gillar utmaningar. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult i projekt ute hos kund eller på vårt kontor. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av elkonstruktion av nya anläggningar och ändringar i befintliga anläggningar. Resor förekommer då du kan behöva vara behjälplig vid drifttagningar med mera.  Du kommer till större del att arbeta med mellan- och högspänningsanläggningar.

Arbetstider och omfattning Tillsvidare

Ersättning Enligt överenskommelse

Så ansöker du

Skicka din annsökan till cv@smidja.se märk den “elkonstruktör”

Sista dag att ansöka är 2012-05-30 För ytterligare information vänligen kontakta: Jakob Wernroth 021 444 10 05

This entry was posted in Jobb. Bookmark the permalink.